Over GBA

GBA Accountants en Adviseurs is een allround dienstverlener op het gebied van accountancy en belastingadvisering. Deze onderdelen zijn voor jou als ondernemer erg belangrijk. Maar niet erg leuk en waarschijnlijk al helemaal niet de reden waarom je ooit een bedrijf bent begonnen. Laat die onderdelen daarom over aan mensen voor wie accountancy, belasting en boekhouden ooit wél reden waren om een bedrijf op te richten: onze financieel specialisten!

Onze specialisten
Een gezond financieel beleid en goede administratie zijn belangrijk voor een moderne onderneming. Niet alleen om aan je wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor je bedrijfsvoering. Onze accountants en belastingadviseurs zijn gespecialiseerd in de financiële administratie en belastingzaken van het midden- en kleinbedrijf. Wij nemen graag jouw zorgen uit handen, zodat jij je op je bedrijf kunt focussen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van notarissen, advocaten, verzekeringsadviseurs, pensioenspecialisten, banken en financiers bieden wij een complete service op financieel en fiscaal gebied. Wij staan met raad en daad voor je klaar.

Vergunningen
De kwaliteit van onze dienstverlening vinden we erg belangrijk. Daarom beschikt GBA over de vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om wettelijke controles uit te voeren. Wij zijn ook aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten (SRA) en Register Belastingadviseurs (RB).

Geschiedenis
GBA is op 1 januari 2006 ontstaan uit Groenewegen Van Lier Accountants/Van den Berg Van der Schee Belastingadviseurs en Haket Ammerlaan & partners Accountants en Belastingadviseurs. Beide kantoren zijn sinds 1978 en 1972 diep geworteld in de Haagse samenleving.

Missie
De missie van GBA is het ontzorgen en begeleiden van onze klanten door middel van het verlenen van accountants- en adviesdiensten. Wij zijn op een onafhankelijke en professioneel kritische manier betrokken bij onze klanten.
Kwaliteit van de dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn ons ervan bewust dat wij een functie vervullen in het publiek belang.
Wij gaan op een plezierige, professionele en integere manier om met elkaar en met onze klanten.