Belastingadvies

Van het verzorgen van jouw belastingaangiftes tot het maken van de optimale fiscale planning. Wij nemen graag jouw zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent. Onze belastingadviseurs zijn gespecialiseerd in alle soorten belastingzaken van het midden- en kleinbedrijf. Dankzij ons uitgebreide netwerk van notarissen, advocaten, verzekeringsadviseurs, pensioenspecialisten, banken en financiers bieden wij een complete service op het gebied van de belastingdienst. Wij staan met raad en daad voor je klaar.

Inkomstenbelasting

Onze belastingadviseurs verzorgen jouw complete aangifte en denken mee om financiële voordelen te behalen.

Vennootschapsbelasting

Wij monitoren de wet- en regelgeving op het gebied van vennootschapsbelasting en spelen in op mogelijke besparingen.

Loon- en premieheffing

Met onze complete administratieve ondersteuning beschik jij altijd over een foutloze salaris- en personeelsadministratie.

BTW

Onze BTW-adviseurs volgen voortdurend de laatste wetgeving en rechtspraak omtrent BTW. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

International tax

Bedrijfsactiviteiten in het buitenland? Wij helpen met internationale belastingvraagstukken, transferpricing en leggen waar nodig contacten met lokale specialisten. Vestigen in Nederland? Wij regelen het!

Procesvoering

Procederen tegen de fiscus? Wij zijn gespecialiseerd in de spelregels die gelden voor contacten tussen de Belastingdienst en belastingplichten.

Onze specialisten


Onze accountants en belastingadviseurs nemen graag jouw zorgen uit handen, zodat jij je op je bedrijf kunt focussen. Wij zorgen voor de perfecte match met de juiste professional. Klik op een van onze financieel specialisten om meer over hem/haar te lezen.

Peter Faasse

Belastingadviseur

+31 (0) 70 35 12 759

Peter is ruim 15 jaar actief als belastingadviseur. Na HEAO-BE heeft hij in de avonduren de opleiding van de Federatie voor Belastingadviseurs en de studie Fiscaal Recht (Erasmus Universiteit) afgerond. Peter heeft veel ervaring op het gebied van de vennootschaps- en inkomstenbelasting. Zijn specialisaties zijn: tonnageregeling, innovatiebox, fiscale bezwaar- en beroepsprocedures, herstructureringen, bedrijfsovernames en het bedenken van fiscaal creatieve oplossingen ter besparing van belasting.