Belastingadvies

Van het verzorgen van jouw belastingaangiftes tot het maken van de optimale fiscale planning. Wij nemen graag jouw zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent. Onze belastingadviseurs zijn gespecialiseerd in alle soorten belastingzaken van het midden- en kleinbedrijf. Dankzij ons uitgebreide netwerk van notarissen, advocaten, verzekeringsadviseurs, pensioenspecialisten, banken en financiers bieden wij een complete service op het gebied van de belastingdienst. Wij staan met raad en daad voor je klaar.

Inkomstenbelasting

Onze belastingadviseurs verzorgen jouw complete aangifte en denken mee om financiële voordelen te behalen.

Vennootschapsbelasting

Wij monitoren de wet- en regelgeving op het gebied van vennootschapsbelasting en spelen in op mogelijke besparingen.

Loon- en premieheffing

Met onze complete administratieve ondersteuning beschik jij altijd over een foutloze salaris- en personeelsadministratie.

BTW

Onze BTW-adviseurs volgen voortdurend de laatste wetgeving en rechtspraak omtrent BTW. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Procesvoering

Procederen tegen de fiscus? Wij zijn gespecialiseerd in de spelregels die gelden voor contacten tussen de Belastingdienst en belastingplichten.

Onze specialisten


Onze accountants en belastingadviseurs nemen graag jouw zorgen uit handen, zodat jij je op je bedrijf kunt focussen. Wij zorgen voor de perfecte match met de juiste professional. Klik op een van onze financieel specialisten om meer over hem/haar te lezen.

Maarten Verhoef

Belastingadviseur

+31 (0) 70 35 48 987

Maarten is vanaf 1996 werkzaam als belastingadviseur en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een creatieve generalist met scherp analytisch vermogen. Hij is specialist op het gebied van de voor herstructureringen relevante regelgeving van fusies en splitsingen. Zijn interesse gaat in het bijzonder uit naar advisering waarbij zakelijke en privé-aspecten met elkaar zijn verweven, kenmerkend voor directeur-grootaandeelhouders. Maarten is een echte MKB-adviseur die zich zeer verantwoordelijk voelt voor het wel en wee van zijn cliënten en die er een uitdaging in ziet cliënten met alle mogelijke fiscale en financiële vraagstukken te helpen.

Peter Faasse

Belastingadviseur

+31 (0) 70 35 12 759

Peter is ruim 15 jaar actief als belastingadviseur. Na HEAO-BE heeft hij in de avonduren de opleiding van de Federatie voor Belastingadviseurs en de studie Fiscaal Recht (Erasmus Universiteit) afgerond. Peter heeft veel ervaring op het gebied van de vennootschaps- en inkomstenbelasting. Zijn specialisaties zijn: tonnageregeling, innovatiebox, fiscale bezwaar- en beroepsprocedures, herstructureringen, bedrijfsovernames en het bedenken van fiscaal creatieve oplossingen ter besparing van belasting.

Ronald Nobels

Belastingadviseur

+31 (0) 70 35 48 987

Ronald is sinds 2001 als belastingadviseur werkzaam in de MKB–praktijk. Hij staat zijn klanten bij op financieel, fiscaal en juridisch vlak. Pragmatisch, to the point en werkbare oplossingen zijn passende kernwoorden voor hem. Ronald houdt zich onder meer bezig met herstructureringen, boekenonderzoeken en financieringstrajecten. Of hij voert een goed gesprek met de MKB-ondernemer over de ontwikkeling van zijn bedrijf.