Advisering

Van advies over jouw financiële planning tot advies over personeel, fusies en overnames. Wij nemen graag jouw zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent. Onze accountants zijn gespecialiseerd in het adviseren van het midden- en kleinbedrijf. Dankzij ons uitgebreide netwerk van notarissen, advocaten, verzekeringsadviseurs, pensioenspecialisten, banken en financiers bieden wij een complete service op adviserend gebied. Wij staan met raad en daad voor je klaar.

Financiële planning

Geeft je een duidelijk overzicht van je huidige en toekomstige financiële situatie op het gebied van o.a. hypotheek, beleggingen en pensioen.

Estate planning

Wil jij vermogen overdragen? Wij beheersen de kunst van het omgaan met vermogen en bieden persoonlijk advies en juridische, fiscale en financiële expertise.

Financiering

Op zoek naar de juiste geldverstrekker voor je onderneming? Onze specialisten adviseren je bij complexe financieringsvraagstukken.

Scheepvaart

Vervoer je over zee en wil je meer weten over specifieke fiscale mogelijkheden en financiering? We kiezen samen met jou de juiste (fiscale) koers.  Klik hier voor meer informatie

Personeel

Vragen over de salarisadministratie, het personeelsbeleid, conflicten en ziekteverzuim? Onze adviseurs adviseren je graag!

Echtscheiding

Jij en je partner gaan scheiden. Wat betekent dat voor je onderneming en je opgebouwde pensioen? Wij helpen je!

Herstructurering

Van een eenmanszaak naar een VOF of BV? Of wil je reorganiseren? De beste structuur voor jouw organisatie vraagt om goede begeleiding.

Fusies en overnames

Ben je van plan te fuseren, een ander bedrijf over te nemen of je bedrijf te verkopen? Wij voorzien je van strategisch advies.

Structuuroptimalisatie

Een goede structuur van je onderneming beperkt financiële risico’s. Onze adviseurs helpen bij de fiscale en juridische optimalisatie van jouw bedrijfsstructuur.

Onze specialisten


Onze accountants en belastingadviseurs nemen graag jouw zorgen uit handen, zodat jij je op je bedrijf kunt focussen. Wij zorgen voor de perfecte match met de juiste professional. Klik op een van onze financieel specialisten om meer over hem/haar te lezen.

Eric Salome

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Eric is een accountant die actief betrokken is en altijd klaar staat voor zijn klanten. Voor vragen over financieel inzicht tot de toepassing en optimalisatie van fiscale regels. Of gewoon om samen na te denken over de toekomst van je bedrijf. Naast het samenstellen en controleren van financiële overzichten begeleidt Eric graag de ondernemer bij vraagstukken die samenhangen met de onderneming en privé. Eric heeft naast zijn opleiding voor accountant recent de opleiding voor Register Belastingadviseur afgerond.

Marco Broekman

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Marco is sinds 2003 accountant en sindsdien werkzaam in het MKB. Je kunt bij Marco terecht voor controle- en samenstellingsopdrachten, advisering met betrekking tot bijvoorbeeld overnames, financiering en alle andere voorkomende bedrijfseconomische vraagstukken.

Nico Groenewegen

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Nico is een echte MKB accountant. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring met financieringen, overnames en administratieve reorganisaties. Daarnaast is hij jouw raadgever. Je kunt echt met alle vragen bij hem terecht!

Peter Faasse

Belastingadviseur

+31 (0) 70 35 12 759

Peter is ruim 15 jaar actief als belastingadviseur. Na HEAO-BE heeft hij in de avonduren de opleiding van de Federatie voor Belastingadviseurs en de studie Fiscaal Recht (Erasmus Universiteit) afgerond. Peter heeft veel ervaring op het gebied van de vennootschaps- en inkomstenbelasting. Zijn specialisaties zijn: tonnageregeling, innovatiebox, fiscale bezwaar- en beroepsprocedures, herstructureringen, bedrijfsovernames en het bedenken van fiscaal creatieve oplossingen ter besparing van belasting.

Rene Mersch

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

René is AA accountant en bij de AFM geregistreerd extern accountant. Hij is verantwoordelijk voor (wettelijke) controles en het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen van MKB ondernemingen. Verder is hij allround financieel en fiscaal MKB adviseur. René is ook actief op het gebied van compliance bij enkele externe partijen (met name pensioenfondsen).