Contact

Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Indien je overweegt een onderneming te starten, over wilt stappen naar een andere accountant of kennis wilt maken om te kijken wat GBA voor jou kan betekenen, kun je geheel vrijblijvend een afspraak maken met één van onze adviseurs. In een persoonlijk gesprek kunnen wij ons een beeld vormen van jouw wensen en verwachtingen. Op basis hiervan zullen we je een indicatie van de te besteden tijd en bijbehorende kosten doen toekomen. Na akkoord leggen wij de afspraken met je vast in een opdrachtbevestiging. Uiteraard begeleiden wij het gehele overstapproces van jouw huidige accountant naar GBA, zodat jij je bezig kunt houden met wat voor jou belangrijk is, namelijk ondernemen.

Ook in onze branche staat de digitale revolutie niet stil. Applicaties op een server in het kantoorpand verdwijnen langzaam maar zeker. Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van clouddiensten. Voor jouw financiële- en salarisadministratie maken wij gebruik van Exact Online. Voor je aangifte inkomsten- en/of vennootschapsbelasting gebruiken wij AFAS Online.

Sinds 2006 werkt GBA met Exact Online. Je bedrijfsgegevens worden daarbij opgeslagen in de cloud. Om te garanderen dat je gegevens daar veilig zijn, werkt Exact met zeer strenge beveiligingseisen. Jouw data in Exact Online worden opgeslagen in de datacentra van Rackspace. Hun datacentra staan bekend als de veiligste ter wereld. Het werken in Exact Online verloopt via een beveiligde internetverbinding. Deze verbinding is versleuteld middels industriële standaarden. De beveiligingen worden door onafhankelijke experts getest. Ook de online diensten van AFAS voldoen aan deze beveiligingseisen. Jouw gegevens, van boekhouding tot privé aangifte, zijn dus veilig opgeslagen.

Voor onze organisatie zijn persoonlijke aandacht, toewijding en betrokkenheid belangrijke kernwaarden. Onze werkwijze is praktisch, resultaat- en oplossingsgericht. Daarnaast kenmerkt onze dienstverlening zich door een optimale samenwerking tussen onze adviseurs en professionals en jou als klant, maar ook door de samenwerking met andere advieskantoren. Zo onderhouden wij nauwe contacten met advocaten in onder meer het familierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht, notarissen en verzekeringsadviseurs. Voor al jouw vragen hebben wij dus een netwerk beschikbaar om je zo snel en volledig mogelijk van dienst te zijn.