Vacatures: Assistent Accountant e/o Aangiftemedewerker

30 september 2020

Volg jij een opleiding accountancy of een fiscale opleiding, heb je deze net afgerond of ben je al wat langer klaar met je opleiding en heb je meerdere jaren werkervaring? Dan wisselen we graag eens met je van gedachten. GBA Adviseurs zoekt namelijk meerdere assistent-accountants e/o aangiftemedewerkers.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • het samenstellen en controleren van jaarrekeningen en andere financiële rapportages;
  • het verzorgen van aangiftes;
  • het adviseren van onze klanten op onder meer bedrijfseconomisch en fiscaal terrein.

Door onze snelgroeiende klantenportefeuille hebben we op veel verschillende gebieden nieuwe collega’s nodig. Het maakt daarom niet uit of je hbo, universitair of mbo geschoold bent. We vinden het wél heel belangrijk dat je een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening net zo belangrijk vindt als wij.

Tijdens ons kennismakingsgesprek en de proefperiode bespreken we wat je kan en waar je ambities liggen. Op basis daarvan vinden we een plek – met bijbehorende klanten en werkzaamheden – in onze organisatie die bij jou past.

Dit bieden wij jou:

  • Een inspirerende werkplek vlak bij Scheveningen en het centrum van Den Haag
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Volop ontwikkelmogelijkheden

Heb je interesse? Neem dan contact op met Nico Groenewegen (accountant) via n.groenewegen@gba-adviseurs.nl, 06-22505574 of Maarten Verhoef (fiscalist) m.verhoef@gba-adviseurs.nl, 06-45812373.

Deel dit artikel: