Online boekhouden

Wat is Exact Online?
Exact Online is online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants, waarmee je online toegang hebt tot je administratie. En als je wilt, kan GBA Accountants & Adviseurs online meekijken en meewerken.

Zo kun je eenvoudig samenwerken en de werkzaamheden verdelen. Er zijn verschillende opties:
– Jij doet de boekhouding zelf, wij kijken mee voor controle.
– Jij voert de facturen in, wij vullen de boekhouding aan.
– Wij doen de volledige boekhouding, jij kijkt mee.

Exact Online is verkrijgbaar in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand. Daarvoor krijg je naast gebruik van de software ook altijd de laatste updates en kun je gebruik maken van de online en telefonische customer support.

Voordelen van Exact Online:
– Je kunt snel van start, zonder installatie van software;
– Je kunt je administratie altijd en overal via internet bekijken;
– Via de app Exact Online kun je je administratie ook via smartphone en tablet inzien;
– Professionele en kundige online en telefonische helpdesk;
– Gecertificeerde beveiliging van je administratie(s);
– Altijd up-to-date software.

Extra: Exact Online Boekhouden
Jij wilt liever ondernemen dan boekhouden. Daarom is er Exact Online Boekhouden: het makkelijke online boekhoudprogramma. Voor een vast bedrag per maand heb je altijd en overal inzicht in je financiële boekhouding.

Voordelen van Exact Online Boekhouden:
– In één oogopslag zien hoe je bedrijf ervoor staat;
– Gemakkelijk online samenwerken met GBA;
– Handige koppelingen met bijvoorbeeld banken;
Klik hier voor de demo ‘Exact Online Boekhouden’.

Overstappen naar Exact Online
Voor een soepele overstap naar Exact Online is er een aantal mogelijkheden. Zo zijn er conversiemogelijkheden om je huidige administratiegegevens naar Exact Online over te zetten. Wij helpen je hier graag bij. Ook onze support afdeling staat klaar om je te ondersteunen. Liever zelf aan de slag? Volg dan een gratis introductieworkshop waarbij je een snelle kennismaking met de werkwijze van Exact Online krijgt.

Onze specialisten


Onze accountants en belastingadviseurs nemen graag jouw zorgen uit handen, zodat jij je op je bedrijf kunt focussen. Wij zorgen voor de perfecte match met de juiste professional. Klik op een van onze financieel specialisten om meer over hem/haar te lezen.

Marco Broekman

Register-Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Marco is sinds 2003 accountant en sindsdien werkzaam in het MKB. Je kunt bij Marco terecht voor controle- en samenstellingsopdrachten, advisering met betrekking tot bijvoorbeeld overnames, financiering en alle andere voorkomende bedrijfseconomische vraagstukken.

Nico Groenewegen

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Nico is een echte MKB accountant. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring met financieringen, overnames en administratieve reorganisaties. Daarnaast is hij jouw raadgever. Je kunt echt met alle vragen bij hem terecht!

Rene Mersch

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

René is AA accountant en bij de AFM geregistreerd extern accountant. Hij is verantwoordelijk voor (wettelijke) controles en het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen van MKB ondernemingen. Verder is hij allround financieel en fiscaal MKB adviseur. René is ook actief op het gebied van compliance bij enkele externe partijen (met name pensioenfondsen).

Maarten Verhoef

Belastingadviseur

+31 (0) 70 35 48 987

Maarten is vanaf 1996 werkzaam als belastingadviseur en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een creatieve generalist met scherp analytisch vermogen. Hij is specialist op het gebied van de voor herstructureringen relevante regelgeving van fusies en splitsingen. Zijn interesse gaat in het bijzonder uit naar advisering waarbij zakelijke en privé-aspecten met elkaar zijn verweven, kenmerkend voor directeur-grootaandeelhouders. Maarten is een echte MKB-adviseur die zich zeer verantwoordelijk voelt voor het wel en wee van zijn cliënten en die er een uitdaging in ziet cliënten met alle mogelijke fiscale en financiële vraagstukken te helpen.

Michel Jense

Register-Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Michel is sinds 1998 professioneel werkzaam in de accountancy. Hij is gespecialiseerd in de controle van organisaties zonder winststreven en fondsenwervende instellingen. Hierdoor heeft hij veel ervaring met subsidiecontroles en relevante wet- en regelgeving. Michel heeft zowel ervaring met het MKB als met multinationals. Hij vindt het belangrijk om oog te hebben voor de wensen van zijn cliënten én voor de sector waarin zijn cliënt opereert. Goed luisteren en een professioneel kritische houding zijn daarbij cruciaal.

Peter Faasse

Belastingadviseur

+31 (0) 70 35 12 759

Peter is ruim 15 jaar actief als belastingadviseur. Na HEAO-BE heeft hij in de avonduren de opleiding van de Federatie voor Belastingadviseurs en de studie Fiscaal Recht (Erasmus Universiteit) afgerond. Peter heeft veel ervaring op het gebied van de vennootschaps- en inkomstenbelasting. Zijn specialisaties zijn: tonnageregeling, innovatiebox, fiscale bezwaar- en beroepsprocedures, herstructureringen, bedrijfsovernames en het bedenken van fiscaal creatieve oplossingen ter besparing van belasting.

Ronald Nobels

Belastingadviseur

+31 (0) 70 35 48 987

Ronald is sinds 2001 als belastingadviseur werkzaam in de MKB–praktijk. Hij staat zijn klanten bij op financieel, fiscaal en juridisch vlak. Pragmatisch, to the point en werkbare oplossingen zijn passende kernwoorden voor hem. Ronald houdt zich onder meer bezig met herstructureringen, boekenonderzoeken en financieringstrajecten. Of hij voert een goed gesprek met de MKB-ondernemer over de ontwikkeling van zijn bedrijf.

Eric Salome

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Eric is een accountant die actief betrokken is en altijd klaar staat voor zijn klanten. Voor vragen over financieel inzicht tot de toepassing en optimalisatie van fiscale regels. Of gewoon om samen na te denken over de toekomst van je bedrijf. Naast het samenstellen en controleren van financiële overzichten begeleidt Eric graag de ondernemer bij vraagstukken die samenhangen met de onderneming en privé. Eric heeft naast zijn opleiding voor accountant recent de opleiding voor Register Belastingadviseur afgerond.