Online boekhouden

Wat is Exact Online?
Exact Online is online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants, waarmee je online toegang hebt tot je administratie. En als je wilt, kan GBA Accountants & Adviseurs online meekijken en meewerken.

Zo kun je eenvoudig samenwerken en de werkzaamheden verdelen. Er zijn verschillende opties:
– Jij doet de boekhouding zelf, wij kijken mee voor controle.
– Jij voert de facturen in, wij vullen de boekhouding aan.
– Wij doen de volledige boekhouding, jij kijkt mee.

Exact Online is verkrijgbaar in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand. Daarvoor krijg je naast gebruik van de software ook altijd de laatste updates en kun je gebruik maken van de online en telefonische customer support.

Voordelen van Exact Online:
– Je kunt snel van start, zonder installatie van software;
– Je kunt je administratie altijd en overal via internet bekijken;
– Via de app Exact Online kun je je administratie ook via smartphone en tablet inzien;
– Professionele en kundige online en telefonische helpdesk;
– Gecertificeerde beveiliging van je administratie(s);
– Altijd up-to-date software.

Extra: Exact Online Boekhouden
Jij wilt liever ondernemen dan boekhouden. Daarom is er Exact Online Boekhouden: het makkelijke online boekhoudprogramma. Voor een vast bedrag per maand heb je altijd en overal inzicht in je financiële boekhouding.

Voordelen van Exact Online Boekhouden:
– In één oogopslag zien hoe je bedrijf ervoor staat;
– Gemakkelijk online samenwerken met GBA;
– Handige koppelingen met bijvoorbeeld banken;
Klik hier voor de demo ‘Exact Online Boekhouden’.

Overstappen naar Exact Online
Voor een soepele overstap naar Exact Online is er een aantal mogelijkheden. Zo zijn er conversiemogelijkheden om je huidige administratiegegevens naar Exact Online over te zetten. Wij helpen je hier graag bij. Ook onze support afdeling staat klaar om je te ondersteunen. Liever zelf aan de slag? Volg dan een gratis introductieworkshop waarbij je een snelle kennismaking met de werkwijze van Exact Online krijgt.

Onze specialisten


Onze accountants en belastingadviseurs nemen graag jouw zorgen uit handen, zodat jij je op je bedrijf kunt focussen. Wij zorgen voor de perfecte match met de juiste professional. Klik op een van onze financieel specialisten om meer over hem/haar te lezen.

Eric Salome

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Eric is een accountant die actief betrokken is en altijd klaar staat voor zijn klanten. Voor vragen over financieel inzicht tot de toepassing en optimalisatie van fiscale regels. Of gewoon om samen na te denken over de toekomst van je bedrijf. Naast het samenstellen en controleren van financiële overzichten begeleidt Eric graag de ondernemer bij vraagstukken die samenhangen met de onderneming en privé. Eric heeft naast zijn opleiding voor accountant recent de opleiding voor Register Belastingadviseur afgerond.

Kariem van der Brug

Belastingadviseur

+31 (0) 70 35 12 759

Kariem werkt sinds 2001 in de fiscaliteit. Indien je je afvraagt of jouw onderneming wel in de meest gunstige rechtsvorm wordt gedreven, jouw vermogen wel in de juiste box wordt belast of als je je financiële toekomst in kaart wilt brengen, helpt Kariem je graag verder.

Marco Broekman

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Marco is sinds 2003 accountant en sindsdien werkzaam in het MKB. Je kunt bij Marco terecht voor controle- en samenstellingsopdrachten, advisering met betrekking tot bijvoorbeeld overnames, financiering en alle andere voorkomende bedrijfseconomische vraagstukken.

Nico Groenewegen

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Nico is een echte MKB accountant. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring met financieringen, overnames en administratieve reorganisaties. Daarnaast is hij jouw raadgever. Je kunt echt met alle vragen bij hem terecht!

Peter Faasse

Belastingadviseur

+31 (0) 70 35 12 759

Peter is ruim 15 jaar actief als belastingadviseur. Na HEAO-BE heeft hij in de avonduren de opleiding van de Federatie voor Belastingadviseurs en de studie Fiscaal Recht (Erasmus Universiteit) afgerond. Peter heeft veel ervaring op het gebied van de vennootschaps- en inkomstenbelasting. Zijn specialisaties zijn: tonnageregeling, innovatiebox, fiscale bezwaar- en beroepsprocedures, herstructureringen, bedrijfsovernames en het bedenken van fiscaal creatieve oplossingen ter besparing van belasting.

Rene Mersch

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

René is AA accountant en bij de AFM geregistreerd extern accountant. Hij is verantwoordelijk voor (wettelijke) controles en het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen van MKB ondernemingen. Verder is hij allround financieel en fiscaal MKB adviseur. René is ook actief op het gebied van compliance bij enkele externe partijen (met name pensioenfondsen).