Accountancy

Van advies over de jaarrekening tot de complete administratie van je bedrijf. Wij nemen graag jouw zorgen uit handen, zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent. Onze accountants zijn gespecialiseerd in de financiële administratie van het midden- en kleinbedrijf. Dankzij ons uitgebreide netwerk van notarissen, advocaten, verzekeringsadviseurs, pensioenspecialisten, banken en financiers bieden wij een complete service op financieel gebied. Wij staan met raad en daad voor je klaar.

Jaarrekening controle

Onze gecertificeerde accountants voeren de verplichte controle op de jaarrekening van jouw bedrijf uit.

Jaarrekening samenstelling

Zij stellen ook de jaarrekening samen en geven advies over eventuele verbeterpunten.

Financiële administratie

Advies, uitvoering en online mogelijkheden: onze specialisten helpen bij de inrichting van je financiële administratie.

Salarisadministratie

Wij verzorgen jouw volledige salarisadministratie en geven advies over salaris, loonkosten, cao, pensioenen en sociale wetgeving.

Online boekhouding

Kijk mee als wij jouw boekhouding doen of laat ons meekijken als jij de boekhouding zelf doet, met Exact Online.

Onze specialisten


Onze accountants en belastingadviseurs nemen graag jouw zorgen uit handen, zodat jij je op je bedrijf kunt focussen. Wij zorgen voor de perfecte match met de juiste professional. Klik op een van onze financieel specialisten om meer over hem/haar te lezen.

Marco Broekman

Register-Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Marco is sinds 2003 accountant en sindsdien werkzaam in het MKB. Je kunt bij Marco terecht voor controle- en samenstellingsopdrachten, advisering met betrekking tot bijvoorbeeld overnames, financiering en alle andere voorkomende bedrijfseconomische vraagstukken.

Nico Groenewegen

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Nico is een echte MKB accountant. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring met financieringen, overnames en administratieve reorganisaties. Daarnaast is hij jouw raadgever. Je kunt echt met alle vragen bij hem terecht!

Rene Mersch

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

René is AA accountant en bij de AFM geregistreerd extern accountant. Hij is verantwoordelijk voor (wettelijke) controles en het samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen van MKB ondernemingen. Verder is hij allround financieel en fiscaal MKB adviseur. René is ook actief op het gebied van compliance bij enkele externe partijen (met name pensioenfondsen).

Michel Jense

Register-Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Michel is sinds 1998 professioneel werkzaam in de accountancy. Hij is gespecialiseerd in de controle van organisaties zonder winststreven en fondsenwervende instellingen. Hierdoor heeft hij veel ervaring met subsidiecontroles en relevante wet- en regelgeving. Michel heeft zowel ervaring met het MKB als met multinationals. Hij vindt het belangrijk om oog te hebben voor de wensen van zijn cliënten én voor de sector waarin zijn cliënt opereert. Goed luisteren en een professioneel kritische houding zijn daarbij cruciaal.

Eric Salome

Accountant

+31 (0) 70 35 48 987

Eric is een accountant die actief betrokken is en altijd klaar staat voor zijn klanten. Voor vragen over financieel inzicht tot de toepassing en optimalisatie van fiscale regels. Of gewoon om samen na te denken over de toekomst van je bedrijf. Naast het samenstellen en controleren van financiële overzichten begeleidt Eric graag de ondernemer bij vraagstukken die samenhangen met de onderneming en privé. Eric heeft naast zijn opleiding voor accountant recent de opleiding voor Register Belastingadviseur afgerond.